Station Noord bestaat uit een team van HBO geschoolde en SKJ geregistreerde medewerkers en MBO geschoolde en Registerplein geregistreerde medewerkers, met elk hun eigen specialismen, en tevens ook een gedragswetenschapper, toegepast psychologen en EMDR therapeuten. Rots en Water instructeurs, en Signs of Safety mensen.

Imre Takács

Ik ben Imre en alweer ruim dertig jaar werkzaam in de zorg, ik heb bij diverse organisaties gewerkt, door het hele land, en heb verschillende functies bekleed en enorm veel geleerd. Maar ik dacht, dit kan anders, dit kan beter, dit kan efficiënter en transparanter naar de cliënt toe. Eind 2008 heb ik knopen doorgehakt en ben voor “mezelf” begonnen met Station Noord. Bij ons staat de cliënt, en zijn/haar kansen en mogelijkheden centraal. Ik kijk tevreden terug op afgelopen jaren en probeer, samen met een fantastisch team collega’s, Station Noord kwalitatief naar een hoger niveau te brengen. Tegelijkertijd besef ik hoe belangrijk kleinschaligheid is, en blijven wij in contact met onze cliënten. Wij werken samen met diverse eveneens erkende collega’s en delen zo onze kennis en ervaring. Wij hebben diverse aanbestedingen in Groningen en Drenthe. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Onze locaties zijn in Groningen, Assen, Veendam en Beerta, op elke locatie is een enthousiast en prima geschoold en ervaren team werkzaam.

We hebben een mooie groep collega’s, HBO en MBO geschoold, SKJ en Registerplein geregistreerd. En elk met hun eigen specialismen.

Mensen die verder gaan waar anderen stoppen. En zich 100% inzetten voor jou.