Adventure Camps

Met de Adventure Camps van Station Noord heb je de mogelijkheid om positieve ervaringen op te doen buiten je eigen omgeving. Station Noord verzorgt activiteitenkampen in binnen- en buitenland. De kampen staan in het teken van avontuurlijk leren, lol maken en ontdekken waar je goed of minder goed in bent. We bieden een gevarieerd programma waarin uitdaging en veiligheid centraal staan.

Met een groep van maximaal acht jongeren werk je op een leuke manier samen. Voor een optimaal effect komt de groep om de week weer samen en blijft de samenstelling hetzelfde. We hebben een scala aan activiteiten die je bewust maken van je eigen kwaliteiten om deze vervolgens te kunnen gebruiken in het dagelijks leven. De activiteiten zijn vaak actief, sociaal, uitdagend en leuk.

Tijdens onze activiteitenkampen leer je eigen grenzen verleggen, hierdoor krijgt je zelfvertrouwen een boost. Een boost van je zelfvertrouwen heeft effect op vele andere vlakken die zinvol zijn in je leven. Tijdens de weekenden is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning.

Op dit moment heeft Station Noord 2 verschillende groepen:

  • Jongerengroep van 12-16 jaar
  • Kindergroep van 7-12

Station Noord biedt logeeropvang aan voor kinderen uit de provincies; Groningen en Drenthe.

Is dit iets voor jou? Neem dan contact met ons op om je op te geven.